Kazan, "Hainlere karşı birlik olacağız"

Ülkenin dört bir yanından teröre lanet ve başsağlığı mesajları paylaşılırken Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan da sosyal paylaşım hesabından bir mesaj paylaştı.

Başkan Kazan, gözü dönmüş hainlerin asıl niyetlerinin bir iç savaş çıkarmak olduğunu ve bu hainliğe karşı verilecek en güzel cevabın Türk Bayrağının gölgesi altında dini, dili, siyasi görüşü, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun bütün ayrılıkları bir tarafta bırakmak ve yaralarımızı yine hep birlikte sarmak olacağını ifade etti.

"KUVA-Yİ MİLLİYE RUHU, BAŞKA ÇARESİ YOK!"

“Bu güzel vatanın her bir ferdi olarak dünkü ayrılıkları bir tarafa bırakmak ve kuvayi milliye ruhu ile geleceğimizi hainlerin elinden kurtarmak zorundayız, bunu ancak hep birlikte yapabiliriz, başka çaresi yok..!” şeklinde devam ettiği mesajına başsağlığı dileği ile son verdi.

Başkan Kazan’ın işte o mesajı:

İÇ SAVAŞ İSTİYORLAR!

“Kalbimiz Gaziantep'te.

Düğündeki insanları bomba ile parçalayacak kadar gözü dönen bu alçakların amacı bir iç savaş çıkarmak, ülkeyi ve milleti yok etmektir. Önümüzdeki yegane yol bir olmak, birlik olmak, acılarımızı hep birlikte sarmak ve birbirimize sarılmaktır.”

GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE KURTARACAĞIZ

“Dini dili siyasi görüşü mezhebi etnik kökeni ne olursa olsun Türk Bayrağının gölgesinde uzanan bu güzel vatanın her bir ferdi olarak dünkü ayrılıkları bir tarafa bırakmak ve kuvayi milliye ruhu ile geleceğimizi hainlerin elinden kurtarmak zorundayız. Bunu ancak hep birlikte yapabiliriz başka çaresi yok..!

Millet olarak başımız sağolsun."
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]