Kaza yapan kadın, yakınlarını arayıp haber verdi

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde tarlaya uçan otomobilde sıkışan sürücü Emine Ç., kurtarma çalışmaları sırasında yakınlarını arayarak kazayı haber verdi. Çevik, itfaiye tarafından araçtan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Kaza sabah saatlerinde, Adapazarı-Kaynarca yolunun Hataplı mevkiinde meydana geldi. Adapazarı yönüne giden Emine Ç. yönetimindeki 34 TT 5... plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı. Yol kenarındaki tarlaya uçarak ters duran otomobildeki sürücü sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler, polise ve sağlık ekiplerine haber verip sürücüyü kurtarmak için seferber oldular.

Kurtarma çalışması sırasında cep telefonuyla yakınlarına haber veren Emine Çe.durumu anlatırken, "Yok bir şeyim yok. Ben arabanın içindeyim, araba devrildi. Herkes burada ama ben arabanın içindeyim. Kendimizde bir şey yok" dedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılan Çevik, ambulansla kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]