Kaynarca'ya ikinci kez şehit ateşi düştü

Kaynarca İlçesi'ne 2 günde 2'nci şehit ateşi düştü. Uzman çavuş 23 yaşındaki Mansur Cansız'ın şehit düşmesinin acısı yaşanırken, jandarma uzman çavuş 24 yaşındaki Sercan Gedikli'nin de şehit düşmesi büyük üzüntü yarattı.

Dün, Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kontrol noktasına saldırısı sonucu Uzman Çavuş Mansur Cansız şehit düştü. Mansur Cansız'ın şehit düştüğü Kaynarca Cebek Mahallesi'nde bulunan ailesine haber verildi. Mansur Cansız yarın Kaynarca'da toprağa verilecek.

Bugün ise Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK ile girilen çatışmada Uzman Çavuş Sercan Gedikli şehit düştü. Şehidin Edirne'de bulunan ailesine şehadet haberi verildi. Emekli uzman çavuş Cemal Gedikli ve eşi Semra Gedikli oğullarının memleketleri Sakarya'da toprağa verilmesini istedi. Şehidin ailesi Sakarya'ya gelmek için yola çıktı.

Şehidin Kaynarca İlçesi Büyükyanık Mahallesi'nde oturan dedesi Turgut Gedikli'nin evine dev bir Türk Bayrağı asıldı. Acı haberle yasa boğulan şehidin dedesi ve yakınları burada taziyeleri kabul etti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]