Kaymakam ve Belediye Başkanı, ilçede ev ziyareti yaptı

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçede ev ziyaretleri yaptı.

Kaymakam Çiçekli ve Belediye Başkanı Genç, ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Çiçekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle kadınların istek ve sorunlarını dinlemek için fırsat buldukça ev ziyaretleri yaptıklarını belirtti.

Erkeklerle çeşitli toplantılar vesilesiyle bir araya geldiklerini ama kadınlarla aynı imkanı yeterince bulamadıklarına işaret eden Çiçekli, şunları söyledi:

"Başkanımızla herhangi bir evin zilini çalıyoruz, içeriye girip onlarla sohbet ediyoruz. Samimi bir aile ortamı oluşuyor ve vatandaşlarımız bizimle rahat konuşuyor, isteklerini söylüyor. Bizler de kaymakamlık olarak dilek ve şikayetleri yakından takip edip kendilerini konu hakkında bilgilendiriyoruz. Bizlere kapısını açan tüm ev hanımlarına teşekkür ediyorum."

Söğütlü Belediye Başkanı Genç de daha iyi hizmet verebilmek için ev hanımlarının ve çalışan kadınların fikirlerini aldıklarını belirterek, "Her evden mutlaka çalışan kadın çıkıyor, ev ekonomilerine katkıda bulunuyor. Bu da bizi memnun ediyor. Belediye olarak kadınların her türlü projelerine katkı vermeye hazırız. Bu konuda belediye teknik ekibimizin desteğini alabilirler." dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]