Kayıp Ecrin için kokuya duyarlı köpek getirildi

Pamukova'da dün akşam evlerinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki Ecrin'in bulunması için polis çalışmasını sürdürüyor. İstanbul'dan kokuya duyarlı arama kurtarma köpeği getirilerek yapılan aramadan da bir sonuç elde edilemedi. Emniyet güçleri kayıp çocuğun Geyve'de yaşayan annesinin evinde de arama yaptı.

3 yaşındaki Ecrin, dün akşam 20.00 sularında İstasyon Mahallesi'nde ki evlerinin önünde oyun oynadığı sırada kaybolmuştu.

Çocuklarının kaybolduğunu farkeden yakınları, Ecrin'i bulamayınca polisten yardım istemişti. Dün geceden bugün öğle saatlerine kadar AFAD, UMKE, polis ve vatandaşlarca arama gerçekleştirilmişti.

Ecrin'in evlerinin yakınından geçen sulama kanalına düşmüş olma ihtimaline karşı dalgıçlar, kanalda arama yaptı. Arama kurtarma köpeklerinin de kullanıldığı çalışmalarda mahalle içleri, demiryolu kenarları bahçeler ve ormanlık alanlar didik didik arandı.

Aralıksız devam eden çalışmalara rağmen küçük Ecrin'in izine rastlanılmadı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kanaldaki su tahliye edildi. Ancak küçük kıza ulaşılamadı.


Bu arada polis, Kaybolan çocuğun bulunması için, cep telefonlarına fotoğraflı mesaj gönderdi.

Anne ve babası ayrı yaşayan Ecrin'in kaçırıldığını düşünen emniyet güçleri bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan İstanbuldan kokuya duyarlı arama kurtarma köpeği ilçeye getirildi. Ecrin'in elbiselerinin koklatıldığı arama girişimi de sonuçsuz kaldı. 

Polis, Ferdi Acar'dan ayrı yaşayan eşi Özay Acar'ın bulunduğu Geyve İlçesi'nde 3 evde arama yaptı. Evlerde yapılan aramalarda da küçük çocuk bulunamadı. Polis, Ecrin'in annesi Özay Acar ile anneannesinin ifadelerini aldı.

Emniyet yetkilileri, "Annesinin yaşadığı Geyve'de 3 adreste arama gerçekleştirildi. Bunlardan da sonuç elde edilemedi. Çocuğun annesinin ve anneannesinin ifadeleri alındı. Arama faaliyetlerini sonlandırdık, geniş çaplı bir soruşturma yapıyoruz. Her ihtimale karşı aile dışında bir üçüncü bir şahsında da olabileceğini değerlendirerek ekiplerimiz tamamen buna odaklanarak çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Küçük kızın babası ile oynadığı görüntüler ortaya çıktı 

Ayrıca küçük kızın babasının cep telefonu ile çektiği görüntülerdeki ortaya çıktı. Baba Ferdi Acar kızına "Saçlarını salla bakayım güzel mi?" derken küçük kız babasına sevimli görüntüler veriyor. 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]