Katlı Pazar'da korkutan yangın

Adapazarı Katlı Pazaryeri\'nde dün gece çıkan yangında 3 işyeri kullanılmaz hale geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle  kontrol altına alındı.

Katlı Pazaryeri\'nde saat 22.00 sıralarında Eski İtfaiye Caddesi\'nde bulunan dükkanlarda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin güçlükle müdahale etttiği yangında iki eskici dükkanı ile bir tavukçu dükkanı tamamen yandı. Yangın katlı pazaryerinde bulunan diğer dükkanları sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz hafta sonu çıkan yangında hasar gören Katlı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek, esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Toçoğlu, “Yangında mağdur olan esnafımıza İnşallah elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ile geçtiğimiz hafta sonu Katlı Pazar Yeri’nin köylü pazarı olarak bilinen kısmında çıkan yangında hasar gören yerleri inceledi. Bölgede dükkânları zarar gören esnafa geçmiş olsun dileklerini de ileten Başkan Toçoğlu, “Esnafımıza çok büyük geçmiş olsun. Çıkan yangın sonucu pazaryerinin bir kısmı ağır hasar görmüş. Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli ile görüştük. Yangında mağdur olan esnafımıza inşallah elimizden gelen desteği sağlayacağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]