Karısını boğup Mudurnu Deresi'ne attı

Düzce'de 35 yaşındaki S.T., 10 gündür ayrı yaşadığı eşi Emine T.'yi, barışma bahanesiyle babasının evinden aldıktan sonra, Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde boğarak öldürüp Mudurnu Çayı'na attığı iddiasıyla gözaltına alındı. Türken jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulunurken, ifadesi alınınca eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, geçen cuma gecesi Hendek İlçesi'nde meydana geldi. Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde oturan S.T, eniştesi D.G. ile birlikte 10 gündür ayrı olduğu eşi Emine T.'yi babasının evinden sabah saatlerinde kiraladığı araçla aldı. S.T., eşi ile konuşmak için Cumayeri'nde bir pastaneye gitti. S.T. burada eşiyle bir süre tartıştıktan sonra eniştesini ve eşini alarak kiralık araçla Hendek İlçesi Soğuksu Mahallesi'ne geldi. Soğuksu Köprüsü'nde araçtan inen S.T. iddiaya göre kavga ettiği eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini Mudurnu Çayı'na attı. Buradan ayrılıp tekrar Düzce'ye dönen S.T., aynı gün jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu. Jandarmada dün ifadesi alınan S.T., eşini öldürdüğünü itiraf etti. S.T. ve olay sırasında yanında olan eniştesi D.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

AFAD, deniz polisi ve Sakarya Arama Kurtarma Derneği ekipleri, olay yerine giderek Mudurnu Çayı'nda botlarla arama yapmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren yapılan aramada herhangi bir sonuca ulaşılamadı.


Hendek'te barışmak için otomobiline aldığı eşini boğup Mudurnu Deresi'ne attığı ileri sürülen koca ile ona yardım ettiği iddia edilen kadının eniştesi tutuklandı.
 
Hendek Soğuksu Mahallesi'nde tartıştığı Emine T.'yi boğarak  Mudurnu Deresi'ne attığı iddiasıyla gözaltına alınan S.T. ile ona yardım ettiği öne sürülen kadının eniştesi D.G. sorgularının ardından adliyeye sevkedildi.

34 yaşındaki S.T., mahkemede verdiği ifadede 26 yaşındaki Emine Türken'in kendisini aldattığını iddia etti.
 
İki zanlı çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Ferizli L tipi cezaevine konuldu.
 
Öte yandan kayıp Emine T.'nin arama çalışmaları havanın kararması nedeniyle sonlandırıldı. Çalışmalara yarın sabahtan itibaren devam edilecek.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]