Karasu, İstanbul'un 3 takımına kucak açıyor

İstanbul\'un 3 önemli takımı Karasulu oluyor.

Sakarya’yı Karadeniz’e bağlayan Karasu Belediyesi, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye kucak açtı. Nehrin denizle birleştiği kısımda yer alan toplam 800 dönümlük araziyi büyük kulüplerin hizmetine vermeyi düşünen belediye, spor alanını bu şekilde değerlendirerek, şehre katma değer kazandırmak istiyor.

İlk olarak Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve yöneticilerin Karasu’ya geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Galatasaray ile de temasların başladığını dile getirdi. İhsaniye Mahallesi’ndeki arazide üç kulübe de 250‘şer dönümlük araziyi kullanıma verebileceklerini ifade eden İspiroğlu, kendisinin de sarı-kırmızılılara gönül verdiğini belirterek, esprili bir dille, “Galatasaray’a kesinlikle vereceğiz. Diğerlerini de bekliyoruz” diye konuştu.

Recep Çetin’in mahallesi

Karasu Belediye Başkanı, Beşiktaş’tan bugüne kadar ses çıkmadığına vurgu yaparak, bu konuya çok ciddi şekilde eğildiklerini ve Fenerbahçe’yi de beklediklerini dile getirdi. Beşiktaş Anterenörü Recep Çetin de, üç büyükler için ayrılan arazilerin bulunduğu İhsaniye Mahallesi’nde yetişti.

Kaynak: Milliyet
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]