''Kararı millet verecek''

Sapanca Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek desteklerini isteyen İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Yeniden kalkınmamız ve dünya mazlumlarının sesini güçlü bir şekilde duyurmamız için 16 Nisan referandumu hayati bir önem taşıyor. Milletimizin bu dönüm noktasında devletimiz için en doğru olan kararı vererek referandumda Evet oyu vereceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, referandum çalışmaları kapsamında Sapanca Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek desteklerini istedi. Kılıç’a ziyaretlerinde AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı da eşlik etti.

“Esnafımız ‘Evet’ Diyecek”

Pazar esnafı ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Kılıç, 16 Nisan referandumunun Türkiye için dönüm noktası olduğuna işaret ederek, “Hain terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe ile yıkılmayan ülkemiz, bu örgütü maşa olarak kullanan devletlerin tehdidi altında. Yeniden kalkınmamız ve dünya mazlumlarının sesini güçlü bir şekilde duyurmamız için 16 Nisan referandumu hayati bir önem taşıyor. Milletimizin bu dönüm noktasında devletimiz için en doğru olan kararı vererek referandumda Evet oyu vereceğini düşünüyorum.” dedi.

“Milletimiz Buna İzin Vermeyecektir”

AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar neticesinde ekonominin ayakta kaldığının altını çizen Başkan Kılıç, “Gezi olayları döneminden beri ülkemize saldırıyorlar. Özellikle 15 Temmuz ve sonrasında ekonomimizi çökertmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ancak devleti yöneten kadrolarımız yıllardır başarılı bir politika izlediği için ayakta kalmayı başardık. Şimdi ise referandumda hayır cephesine destek olarak sandıktan çıkarmak istiyorlar. Akıllarında Türkiye’ye diz çöktürmek var. Ancak milletimiz buna izin vermeyecektir.” şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]