Karadenizli sanatçılar Poyrazlar Gölü'nde buluştu

Bir dizi program ve klip çekimleri için Sakarya’ya gelen Karadeniz sanatçıları Poyrazlar gölünde gönüllerince eğlendiler.

Sakarya Karasu yolu üzerinde bulunan, mavi ile yeşilin iç içe geçtiği bu doğa harikasını, Karadenizli sanatçılar sık sık ziyaret ediyorlar. Çevresi çam ve meşe ağaçlarıyla çevrili Göl Evi Restaurant’a buluşan Karadenizli sanatçılar, Taner Eyüpoğlu, Kont Adnan, Mehmet Durak, Hayri Yaşar Karagülle ve Oflu Kadir hasret giderdiler. Önümüzdeki günlerde yeni klipini poyrazlar göl evinde çekecek olan Taner Eyüpolu şunları söyledi. Poyrazlar göl evinde çekeceğimiz yeni klip çalışmaları için arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik gerçekten çok harika bir yer ve muhteşem bir yer. İnş. Allah önümüzdeki günlerde çekeceğimiz klip için burayı karar kıldık ve burada çekimleri yapacağız.

Poyrazlar Göl Evi Restaurant işletme sahibi Soner Kazancı ise şunları söyledi, İstanbul’a 1.5 saat uzaklıktaki Poyrazlar gölü göl evi, adını veren ve hiç dinmeyen rüzgarı ve yemyeşil ormanıyla sizi bekliyor. Adapazarı Poyrazlar Gölünde mesire ve pikrik alanlarında mangalınızı yakabilir, hamakta uzanabilir, voleybol oynayabilir, balık tutulabilir, gölde su bisikletiyle ve ATV ile gezebilirsiniz. Göl çevresi, bisiklet ve motosikletçilerin tercih ettiği parkurlardan.

Değerli Karadeniz sanatçılarımızın uğrak yeri olan Poyrazlar göl evinde önümüzdeki günlerde sanatçımız Taner Eyüpoğlu bir klip çekimi yapacak. Bu sayene poyrazlar gölünün tanıtımıda yapılmış olacak olacak dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]