Karadeniz'in sesi Agora'da hayranlarıyla buluştu

Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Resul Dindar, 24 Eylül Cumartesi günü Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’ne konuk oldu. Agora Alışveriş Merkezi’nde mini konser ve imza günü gerçekleştiren ünlü sanatçı, hayranlarına Karadeniz müzikleri ile eğlence dolu bir gün yaşatarak 2 buçuk saat boyunca hem coştu hem de coşturdu.

Açıldığı günden bugüne, birçok önemli ve sevilen ismi Sakaryalılarla buluşturan Agora Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini ünlü konuklarla bir araya getirmeye devam ederek Karadeniz’in sevilen sesi Resul Dindar’ı hayranlarıyla buluşturdu. Türkiye’de ciddi bir dinleyici kitlesine ulaşan Resul Dindar, 24 Eylül Cumartesi günü Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen mini konser ve imza günü etkinliği ile de Sakaryalıların yoğun ilgisiyle mini konser ve imza günü gerçekleştirdi. Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi -1. Kat etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte Resul Dindar, erken saatlerden itibaren etkinlik alanına gelmeye başlayan sevenleri ile canlı olarak hep bir ağızdan söylediği şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı. Samimiyeti, sempatik tavırları ve mütevaziliği ile dikkat çeken Resul Dindar, yediden yetmişe tüm ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Gezma Sevduğum’dan Nayino’ya, Hoş Geldin’den Hiç’e ve Ela Gözlüm’e kadar sevilen birçok şarkısını Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle birlikte seslendiren Resul Dindar, canlı olarak söylediği şarkılarına kemençe ile eşlik edildi ve ziyaretçilerine keyifli bir müzik şöleni yaşattı. İki buçuk saatlik konser boyunca 8 şarkı seslendiren Dindar tüm ziyaretçileriyle özel olarak hatıra fotoğrafı çektirerek, imzalı posterlerini dağıttı.
Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nin facebook sayfasında sorulan soruya doğru yanıtı veren 3 kişi Resul Dindar ile birebir tanışma fırsatı yakaladı. Sevilen sanatçı ile kısa sohbetler gerçekleştiren ve fotoğraf çektiren hayranları Agora Alışveriş Merkezi tarafından kendilerine böyle bir imkan tanındığı için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Resul Dindar konser sonunda; “Agora Alışveriş Merkezi’ne, organizasyonda emeği geçen tüm çalışanlara, bu günü yaşatan ve dinleyicilerimle buluşmamı sağlayan; ve bu anlamda mutluluğumu benimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimle. Mutlu kalınız.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Sakaryalıların yoğun isteği üzerine sevilen sanatçı Resul Dindar’ı 24 Eylül Cumartesi günü mini konser ve imza günü etkinliğiyle Agora Alışveriş Merkezi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirirdi.  Noyan; Agora Alışveriş Merkezi’nin birbirinden özel kampanya ve etkinlikleri hakkında bilgi sahibi olmak için sosyal medya hesaplarından ve Agora Adapazarı’nın akıllı mobil uygulamasından yakından takip edilebileceğini belirtti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]