Karaaptiler sağlam altyapıyla buluşuyor

Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Atıksu konusunda Sakarya’nın birçok bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Karaaptiler’de 5 Milyon liralık bir projeyi hayata geçiriyoruz.17 kilometrelik kanalizasyon hattıyla bölgenin altyapısını yeniliyoruz. Hedefimiz Karaaptiler’i sağlam altyapıyla buluşturmak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon çalışmaları ilgili açıklamalarda bulundu. Rüstem Keleş, “Şehrimizin dört bir yanında içmesuyu şebeke hatlarını yeniliyor, yeni arıtma tesisleri, yeni barajlar inşa ederek şehrin içmesuyu ve altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. Atıksu konusunda da Sakarya’nın birçok bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan biri de Arifiye Karaaptiler bölgesinde başlatmış olduğumuz kanalizasyon hattı çalışması” ifadelerini kullandı.

Atıksu sorunu çözülüyor


Çalışmaların tamamlanmasıyla Karaaptiler sakinlerinin uzun yıllar atıksu konusunda sorun yaşamayacaklarını ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karaaptiler’de 5 Milyon liralık bir projeyi hayata geçiriyoruz. 17 kilometrelik kanalizasyon hattıyla bölgenin altyapısını yeniliyoruz. Ayrıca çalışmalarımız kapsamında bölgeye terfi merkezide inşa ediyoruz. Atıksular inşa edilen yeni hat ile terfi merkezine aktarılacak. Terfi merkezinden de arıtma tesislerinde arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek” dedi.

Sağlam altyapı


5 milyonluk projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Rüstem Keleş, “Kanalizasyon hattı inşasının büyük bir kısmı tamamlandı. Terfi merkezimizin de inşasında da sona yaklaştık. SASKİ ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarımızı nihayete erdireceğiz. Projemizin tamamlanmasıyla bölgede uzun yıllar atıksu sorunu yaşanmayacak. Hedefimiz Karaaptiler’i sağlam altyapıyla buluşturmak” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]