Kan donduran cinayet, kamerada!

Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti. Kentin en işlek meydanlarından Tophane Meydanı'ndaki cinayet anı ise bir amatör tarafından görüntülendi.

İnegöl’de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Ridayettin S., fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre, aslen Sakarya Hendekli olan Tacettin B. isimli müteahhit işi yarıda bıraktı. Ridayettin S.konuyu konuşmak için oğlu Erkan S.'yi de yanına alarak Tacettin B. ile konuşmak için Tophane Meydanı’na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler.

Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan S., Tacettin B.'yi kasığından silahla yaraladı. Buna cevap veren Tacettin B. de Erkan S.'yi başından silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadı.

Tacettin B., yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Ridayettin S. silahla Tacettin B.'yi yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Tacettin B. orada hayatını kaybetti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]