Kamyonet, otomobili biçti: 1'i ağır 5 yaralı!

Hendek'te bir kamyonetin otomobile çarpması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sarıdede Mahallesi Noksel İlköğretim Okulu Kavşağı'nda Sinan E. (45)'nin kullandığı otomobile, ara sokaktan çıkan Mahmut K.(34) idaresindeki kamyonet çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, okulun duvarına çarparak durabildi.

Kazada Sinan E. ile beraberindeki Hacer E. (36), Şakire T. (51), Muhammet Emir E. (10) ve kamyonet sürücüsü Mahmut K. (34) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen Ambulanslar ile Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılardan
Muhammet Emir E.’nin (10) durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Hendek'te bir kamyonetin otomobile çarpması sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Muhammet Emir E. yaşam mücadelesini kaybetti.

Geçtiğimiz Cuma günü Hendek Noksel İlköğretim Okulu önünde meydana gelen kazada Mahmut K. yönetimindeki 54 KC ... plakalı kamyonet ile ara sokaktan çıkan Sinan E. yönetimindeki 34 VU ... plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, Kazada Sinan E. ile beraberindeki Hacer E. (36), Şakire T. (51), Muhammet Emir E. (10) ve kamyonet sürücüsü Mahmut K. (34) yaralandı.

Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut K., Sinan E., Şakire T ve Hacer Ekinci'ye ayakta müdahale edilirken, durumu ağır olan 10 yaşındaki Muhammet Emir Ekinci, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Küçük Muhammet yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]