Judo'da usta şampiyon rekor kırdı

10 yıldır Türkiye’nin kilosunda değişmeyen şampiyonu  bu yıl da şampiyon oldu. Ulaşılması zor  bir rekora imza atarak 11. Altın madalyasını aldı

Ustalar Masterler Veteranlar 2017 Türkiye Judo Şampiyonasında Sakaryalı Bayram Akdemir yine altın madalyayı kimseye kaptırmadı ve ulaşılması zor bir rekora da imza attı.

10 yıldır Türkiye’nin altın adamı olan Bayram Akdemir, ard arda 11. Şampiyonluğuna da Ankara’da yapılan 2017 Türkiye Veteranlar Judo Şampiyonasında ulaştı.

Sakarya’yı ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında yapılan Avrupa ve Dünya’da tek temsil eden, Avrupa 4.lüğü Dünya 3.lüğünü de elinde bulunduran Şampiyon Altın adam Bayram Akdemir, bu kez alışagelmiş altın madalyayı yine boynuna takmayı başardı. Sakarya Judo İl Temsilcisi, Akdemir Spor Kulübü Kurucu, Arifiye HEM Judo Takımı antrenörü de olan Bayram Akdemir, başarıdan başarıya koşmaya devam ederken, formuyla da gençlere taş çıkartmaya devam ediyor.

 Judo’nun en iyileri diye tabir edilen aktif sporculuk hayatına veteranlar da devam ettirenlerin arasında Türkiye’nin en iyisi olmayı başaran Bayram Akdemir, Ankara İsmet Iraz Spor Salonunda yapılan 2017 Türkiye Judo Federasyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonasında ard arda 11.Altın madalyayı kazanarak ulaşılması zor bir rekora da imza atmış oldu.W5 90 KG’nin ardından bir üst sıklet olan 100 Kg’de de şampiyonluk ipini göğüsledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]