Judocular iftarda buluştu

Sakarya Judo İl temsilcisi Bayram Akdemir ve ailesi, Akdemir Spor Kulübü ve Bölge Antrenörü Mehmet Şen ve ailesi, judocu sporcuların iftar programında bir araya geldi.

Sezon öncesinde hafif idmanlarla geçiren Judocu’lar yeni sezona bomba gibi gireceklerini ifade ederken, Judo İl temsilcisi ve Bölge’nin başarılı milli antrenörü Mehmet Şen “2014 yılı bizim yılımız olacak” diyerek mesaj gönderdi.

Büyük Zafer Kupasına hazırlık

Judo camiası bu kez Sakarya’da ses getirecek Uluslararası Avrupa Şampiyonası tadında 4 gün sürecek. Toplam 20 ülke ile yapılan görüşmelerle başlayan hazırlıklarda, Türkiye’den 50 kulübün de katılacağı tahmin ediliyor. Yaklaşık 1500 sporcunun da katılması bekleniyor. Judo İl temsilcisi ve Veteranlar Judo Dünya ve Avrupa arenasında ilimizi temsil eden tek isim olarak dikkat çeken Bayram Akdemir, Çek Cumhuriyeti\'nden 5. olarak ilimize dönmüş ve hem sporculuk hem de sporcu yetiştirmenin dışında, aynı zamanda Judo’nun il temsilciliğini de sürdürüyor. Sakarya’ya önemli organizasyonlar kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılacak olan bu dev organizasyonun il ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade eden Bayram Akdemir, tüm şehrin turnuvayı sahiplenmesi gerektiğini söylüyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]