Jandarma Komutanı'ndan Kazan'a ziyaret

Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ekim ayında yapılan seçimle tekrar göreve gelen Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleşirdi.

Nazik ziyareti için Albay Emin Dursun’a teşekkürlerini ileten Başkan Kazan misafirini Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Yeliz Aydın, Av. İlknur Ebiz Yıldız ve CMK adli yardım Koordinatörü Av. Alim Mert ile birlikte ağırladı.

Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Kazan, Albay Emin Dursun’a Baro faaliyetleri ve yaptıkları eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Eğitime çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Kazan: “Okumak, öğrenmek ve kendini geliştirmek önemli. Bizde hem mesleğimizin sürekli kendini yenileyen bir meslek olması itibariyle hem de sosyal anlamada hissettiğimiz sorumluluk bilinci ile sürekli olarak eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

“DAHA ADİL DAHA GÜÇLÜ DAHA HUZURLU”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kazan, Albay Emin Dursun tarafından “Daha adil, daha güçlü, daha huzurlu olmak dileklerimle” notu ile kendisine hediye edilen Atatürk baskılı cep saati, kalem ve çakıdan oluşan set için teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]