"İstanbul Üniversitesi Sakarya Üniversitesi'nin çöplüğü mü?"

İstanbul Üniversitesi’nin eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk, İstanbul Üniversitesi’ndekiCemaat yapılanmasına ilişkin iddialarda bulundu

Prof. Dr. Şentürk, Cemaat’in 15 Temmuz darbe girişiminin kritik isimlerinden olduğu belirtilen Adil Öksüz’ün Sakarya Üniversitesi’ndeki kadrolarının İstanbul Üniversitesi’ne taşındığını öne sürdü. İddiaların sahibi Şentürk, Facebook hesabından geçen yıl yaptığı paylaşımdaki, “Bu iş böyle olmaz. Her şehidimize karşılık bir HDP milletvekili indirilmeli” sözleriyle de tartışma yaratmıştı.

"İstanbul Üniversitesi Sakarya Üniversitesi'nin çöplüğü mü?"

İstanbul Üniversitesi’ne Sakarya Üniversitesi’nden Cemaatçi kadroların “gizli saklı yollardan” getirildiğini iddia eden Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk, Facebook hesabında şunları yazdı:

“İstanbul Üniversitesi artık yeterli öğretim üyesi üretemiyor mu ki Sakarya Üniversitesinin Fetullahçı kadrolarını gizli saklı yollardan İstanbul Üniversitesine devşirip duruyorsun? Adil Öksüz'le yakınlığı olan ne kadar kripto varsa. İstanbul Üniversitesine alınıyor. Bu nasıl iş? Diyelim koskoca İstanbul Üniversitesi bir genel sekreter çıkartamadı ve Efkan Ala abinizin de hatırını kıramayıp Metin Küçük'ü genel sekreter yaptınız. İyi de kardeşim İ.Ü. Sakarya Üniversitesinin çöplüğü mü?”

İşte o mesaj:

Kaynak: ODA TV

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]