''İşlerimize, okullarımıza geç kalıyoruz! Mağdur olduk''

SakaryaRehberim.com'a yazan Sakaryalı bir vatandaşımız Maltepe Altyol güzergahındaki 10 Numaralı aracın kaldırılması hakkındaki sitemini dile getirdi. Maltepeli halkın bu durumdan rahatsız olduğunu, işlerine ve okullarına geç kaldıklarını bu sebeple yetkililerden yardım istediklerini belirten vatandaşımız şu ifadelere yer verdi:

''10 nolu hat 532. Sokak güzergahında hareket ediyordu. Malumunuz Maltepe'nin bayırları meşhurdur. İşte 10 Nolu altyol aracı bu 532. Sokak'tan; Maltepe'nin ortasından geçerdi. Maltepe altyola ait tek araç bu otobüstü. Fakat kaldırıldığı için artık altyola ait bir minibüs hattı bulunmamaktadır. Durum, Maltepe dolmuş şoförlerinin merhametine kaldı. Fakat onlar da sorumlu değil çünkü dolmuş bu güzergaha giremiyor, belediye buna da izin vermiyor.

Çarşıya, okula gidebilmek için mahalleli olarak ya Maltepe merkezine 3 sokak bayır yukarı çıkmak zorundayız ya da 3 sokak bayır aşağı 32 Evler'e kadar yürümek zorundayız.

Kaldırılan 10 nolu araç yerine 9A-9B diye 2 tane hat tayin ettiler etmesine de bu araçların 10 nolu güzergah ile alakası yok. Saatinde hareket etmez, Gar'dan araç kalkmaz, Donatım'da beklersin araç gelmez, Maltepe merkezinde boş yere duraklama yapar, altyolda da vatandaşlar 'nerede kaldı bu araç' diye bekler. Çoluk çocuk okula, vatandaşlar işe giderken zor durumda kalıyor. Yetkililerin bu konuya çözüm bulmalarını bekliyoruz. Ama gelin görün ki sesimizi duyuramıyoruz. Yetkililer bu duruma sessiz kalıyorlar. Lütfen artık sesimizi duyun.''

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]