İşadamı Hayrettin Değirmenci'nin mutlu günü

Sakarya’nın tanınmış simalarından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Sakarya’daki Mado’nun sahibi Serdivan Burger King İşletmecisi Hayrettin Değirmenci; Serdivan Hanedan Tesisleri’nde düzenlediği dillere destan muhteşem bir düğün töreniyle Milli Yüzücü olan güzel kızı Büşra Duygu Değirmenci’yi evlendiridi.

Sakarya’nın tanınmış işadamlarından Hayrettin & Dilek Değirmenci çiftinin Başkent Üniversitesi Endüstri Bölümü Mezunu eski Milli Yüzücü, yüzmede birçok madalya ve başarılara imza atmış Türkiye Şampiyonu olan güzel kızı Büşra Duygu Değirmenci ile Sebahatin & Elmas Alptekin çiftinin Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Koleji Beden Öğretmeni ve birçok şampiyonluğu bulunan Milli Tenisçi yakışıklı oğlu Hasan Alptekin; Serdivan Hanedan Tesisleri’nde gerçekleşen ve Çankaya Ankara’da düzenlenen çifte düğün töreniyle evlendi.

Seçkin konuklu düğün töreni

Rumelili Sanatçı Ekrem’in sahne aldığı ve Baba Hayrettim değirmenci’nin tüm dabvetlilere kapıda karşıladığı muhteşem düğünde; Değirmenci ve Alptekin ailelerinin uzak ve yakından gelen akrabalarının yanı sıra, Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aydın Duran ve eşi Nesrin Duran, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Hamiş Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Turgay Şimşek, Konak Hastanesi KBB Uzmanı Opr. Dr. Cevdet İzmirli, İşadamı Ali Dünya, Ayhan Alişan, Cihan Saraç, O Ses Türkiye Hadise'nin yarışmacıları olan Pırıl Turan hazır bulunurken, iş, sanat, medya, spor, siyaset camiasından da çok sayıda tanınmış seçkin davetli topluluğu katıldı.

Mutluluklarını ortak oldular

Kızını evlendirmenin heyecan ve mutluluğu yüzünden okunan İşadamı Hayrettin Değirmenci, gecenin ilerleyen saatlerinde kızı Büşra Duygu ile yaptığı dansla duygularınız gizleyemedi. Rumelili Sanatçı Ekrem’in söylediği hareketli şarkılarla davetlilerle birlikte yöresel oyun oynayan Değirmenci, katılan tüm misafirlerine teşekkür etti. Düğüne tam kadro katılan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, çiftin bu mutlu günene cemiyet sonuna kadar şahit oldu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]