İş adamlarından Dişli'ye ziyaret

Sakarya'daki bir grup iş adamı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'yi ziyaret ederek referandumu değerlendirdiler.

16 Nisan’da gerçekleşen Referandum sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile bir araya gelen Adapazarı Kahveciler Odası Başkan Adayı Efe Yetimoğlu, Toyota Fabrikası Şeflerinden Serdal Rodop, Yeşiltaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yeşil Memişoğlu, Yesevi Ocakları Kültür Derneği Genel Başkan Vekili Hasan Dişli, Yeşiltaş Gayrimenkul Genel Müdürü Ramazan Yeşil, Sakarya 1. Noter Başkâtibi Kadir Seçkin ile Ulaştırma Bakanlığı Bürokratı Erol Gözütok,
Katlıpazaryeri balıkçısı Mehmet Koç; Sakarya’da çıkan yüzde 68.09 (412.796) Evet ve Yüzde 31.96 (193.602) Hayır oyunu değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’yi tebrik ederek; çıkan sonuçların Sakarya’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulunan Orhan Cami Meydanı Grubu; 2019 yılında gerçekleşmesi planlanan Başkanlık ve Milletvekili seçimleri içinde el ele verip çalışacaklarını söyledi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]