'İpekyolu'nun Belediye Başkanları o toplantıda buluştu

“İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği” toplantısı Taraklı’da gerçekleşti.

 

Taraklı Hisar Konağında gerçekleştirilen toplantıya Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya, İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Başkanı Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İngöl, Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Alemdar, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve Taraklı Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Özen,Fahri Kolsuz ve Hakkı Değirmenci, katıldı.

 

Toplantıda ilçelerde devam eden faaliyetler ve kaynak arayışları konuları ele alındı.

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Başkanı Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Birliğin her geçen gün büyüdüğünü ve gelişmeye devam ettiğini söyleyerek “Birliğimizin toplantısı nedeniyle Taraklı İlçemizde bulunuyoruz. Taraklı’da ki gelişmeleri yakından görme fırsatımız oldu. Güzel gelişmeler oluyor. Daha iyisini gerçekleştirme istiyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Kazan birlik üyelerine tablo hediye etti.

 

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’da birlik üyelerine Geyve İlçesi’nin meşhur ayvasını hediye etti. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Başkan Kaya’nın nu jestine sosyal medyadan cevap vererek, Belediye Başkanımız Murat Kaya’nın gayreti ile şu sıralar ” Geyve Ayvası ” gündemde. Sağolsun başkanımız Taraklı’da yapılan İpekyolu Belediyeler Birliği toplantısında ayva ikram etti. Mevsimsel olarak hastalıkların yoğunlaştığı bu dönem de ayva sağlık ve şifa kaynağı. Hastalanmamak için kısaca ” ayvayı yememek için AYVA yiyin ” ifadelerini kullandı.

 

Toplantı sonunda Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’da Tarihi İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği toplantısını fırsat bilerek birliğe bağlı belediye başkanlarına Geyve Ayvası hediye etti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]