İnsanlık ölmüş dedirten olay!

Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih Camii'nde sadaka kutusu çalındı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatleri saat 10:00 sularında Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih Camii'ne gelen kimliği henüz belirlenemeyen ve başında şapka olan hırsız cami içine girdi.

Görüntülerde hırsız sadaka kutusunu açmak için bir müddet kutuyu zorluyor, kilidi kıramayan hırsız masa ile birlikte sadaka kutusunu alarak imamının oda girişine götürdüğü görülüyor.

Odada sert bir cisim bulan hırsız sadaka kutusunun kilidine vurarak bir müddet sonra kilidi açıyor. Sadaka kutusunun içindeki paraları alıp, kutuyu eski yerine bırakıp kaçan hırsız kayıplara karıştı.

Aynı gün içinde Şose Mahalle Camii'nde de sadaka kutusunun çalındığı öğrenildi. Yardım ve hayır amaçlı toplanan paraları çalan hırsız güvenlik kameralarına saniye, saniye yansıdı. Hırsızın soğukkanlılığı herkesi şaşırttı.

Cami İmamı Süleyman Şahin sadaka kutusunun kilidinin kırıldığını ve paraların çalındığını görünce hırsızlık olayını Akyazı İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi. Akyazı İlçe Jandarma ekipleri güvenlik kameraları tarafından görüntülen hırsızı arama çalışmalarına başlattı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]