İl Milli Eğitimin Acı Günü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro personeli Şahin Sezer’in 20 yaşındaki kardeşi Sezgin Sezer, beş yıldır yaşam mücadelesi verdiği hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

Uzun süredir tedavi gördüğü Ankara Medicana Hastanesi’nde bu sabah hayata gözlerini yuman Sezgin Sezer’in vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu.

Çok genç yaşta vefat eden Sezgin Sezer’in cenazesi 28 Şubat Çarşamba Günü Güneşler Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güneşler Aile Kabristanlığında toprağa verilecek.

Öte yandan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi’nin babası emekli öğretmen Kemal Güvendi de pazar günü İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Baba Güvendi, 26 Şubat Pazartesi Günü memleketi Giresun’da toprağa verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi ve Özel Büro Personeli Şahin Sezer’in ard arda yaşadığı acıları paylaşarak, Güvendi ve Sezer Ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları da, Pazartesi günü Giresun’da toprağa verilen emekli öğretmen Kemal Güvendi ile Çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak Sezgin Sezer’e Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]