İkram çeşmesinden salep aktı

Cumhurbaşkanının halka hitap etmek için şehrimize gelmesi sebebiyle Ferizli Belediyesi ikram çeşmesini Sakarya Demokrasi Meydanı'na kurdu.

Ferizli Belediyesi binlerce vatandaşa salep dağıtarak soğuk havada içlerini ısıttı. Bazı vatandaşlar ikram çeşmesiyle fotoğraf çekilip sosyal paylaşım sitelerinden paylaştılar. Belediyenin bu hizmetinden memnun kalan vatandaşlar Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ’a teşekkür ettiler.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ‘Bugün Sakarya’mız tarihi günlerinden birini yaşıyor. Kendisini milleti ve ülkesi için adamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük kalabalıkla coşku içerisin de ağırlıyoruz. İkram çeşmemizi özel günlerde halkımızın hizmetine sunuyoruz. 15 Temmuz demokrasi nöbetleri boyunca da çeşmemizi demokrasi meydanında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ne yaparsak yapalım ne Cumhurbaşkanımızın ne de bu aziz milletimizin hakkını ödeyemeyiz. Şu kabalık gösteriyor ki Sakarya çoktan evet demiş. İnşallah 16 Nisan'dan sonra yepyeni bir Türkiye ile uyanacağız’’ şeklinde konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]