İki ilçeye 120 kilometrelik yeni hat müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü’de hayata geçirilecek yeni içmesuyu ve kanalizasyon hattı projeleri için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Rüstem Keleş, “Ferizli ve Söğütlü ilçelerimiz için hazırladığımız proje kapsamında bölgeye 120 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. Ayrıca Söğütlü’ye 40 kilometrelik içmesuyu hattı da kazandıracağız. Projeyle Ferizli ve Söğütlü’nün altyapısını yenilemiş olacağız.  Hayırlı olsun” diye konuştu.

20 Nisan Çarşamba
SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimiz için planladığımız bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İnşa edeceğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattı, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi ile entegre olacak. Projemizin tamamlanmasıyla Ferizli ve Söğütlü’de atıksu sorunu yaşanmayacak. Ayrıca proje kapsamında Söğütlü’nün içmesuyu geleceğini güvence altına alacak 40 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Projemizin ihalesini 20 Nisan Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. İhalenin sonuçlanmasının hemen ardından çalışmalara başlayacağız. İnşallah Ferizli ve Söğütlü ilçelerimizi sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]