İhraç edilen emniyet amiri 55 kg esrarla yakalandı

Sakarya polisinin düzenlediği operasyonda, meslekten ihraç edilen eski emniyet amirinin de içinde bulunduğu otomobilde 54 kilogram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Müdahale Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a giden bir araçta uyuşturucu olduğunu belirledi. Seyir halinde olan araç, ekipler tarafından Arifiye Otoban gişelerinde durduruldu. Polis ekipleri durdurdukları araçta yaptıkları arama toplam ağırlığı 54 kilo 100 gram esrar ele geçirdi.

Araç içinde olan bir çok suç kaydı bulunan ve yaralama suçundan aranması bulunan E.İ. ile Adana İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet amiri iken meslekten ihraç edilen E.E.’nin üst aramasında sahte polis kimliği ele geçirildi. Şahıslar "Uyuşturucu Madde Ticareti" yapmaktan gözaltına alındı.

Sakarya polisi tarafından 55 kilogram uyuşturucu madde ile yakalanan eski emniyet amiri ile başka bir şahıs adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Müdahale Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a giden bir aracı TEM Otoyolu Arifiye gişelerinde durdurmuş yapılan aramada 55 kilogram esrar maddesi ele geçirmişti. Araç içinde birçok suç kaydı olan, yaralama suçundan aranması bulunan E.İ. ile Adana İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet amiri iken meslekten ihraç edilen ve üzerinde sahte polis kimliği çıkan E.E. gözaltına alınmıştı.

Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da otomobilinde 55 kilo esrarla yakalanan, meslekten ihraç edilen emniyet amiri Emre E. ve arkadaşı E.İ adliyeye sevkedilmşlerdi.

Şüpheliler çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]