Huzurevinde bağlama eşliğinde türkü keyfi

Adabilim Okulu 5. Sınıf öğrencileri Hendek Melek Nişancı Huzurevi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaret esnasında büyüklerinin ellerini öperek hatırlarını sordular.
 
Yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprüler kuran en değerli varlıklarımız olduğunu belirten Adabilim Okulu Müzik Öğretmeni Seyfi Mutlu “İnsanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımı değişen toplum yapısı içinde her geçen gün biraz daha arka planda kalıyor. Hatırlanmayı sadece özel günlere has kılmamak lazım. Biz Adabilim okulları olarak kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyacak bilinçli bir nesil hedefliyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren huzurevi sakinleri Adabilim okulu müzik öğretmeni Seyfi Mutlu’nun çaldığı bağlama eşliğinde öğrenciler ile birlikte oyunlar oynadı. Ardından yetkililer tarafından, öğrencilere huzurevinin çalışmaları ile ilgili kısa bir seminer verilmesi ile program sona erdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]