Hızını alamayınca park halindeki araca çarptı

Akyazı Bankalar Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana gelen kazada bir araç, sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolcu durağı önündeki kaldırıma, daha sonra da yol kenarında park halindeki bir araca çarparak durabildi.
 
Edinilen bilgilere göre gece saat 03.00 sıralarında Ada Caddesi üzerinden Bankalar Caddesine hızla giriş yapan bir araç, hızını alamayınca Konuralp Ortaokulu karşısındaki yolcu durağına çarpmamak için sürücüsünün manevra yapması sonucu kaldırıma çıkmaktan son anda kurtuldu. Kaldırıma bir tekeri çarpan ve savrulan araç, karşı şeride savrularak park halindeki bir araca çarparak durabildi.

Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü de kendi aralarında anlaşarak araçlar bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazanın gündüz saatlerinde oldukça yoğun olan Bankalar Caddesi üzerinde gece 03.00 sıralarında meydana gelmesi faciayı önledi. Yolcu durağında ve cadde kenarında gece saatlerinde kimsenin olmayışı da kimsenin yaralanmamasına neden oldu.

Meydana gelen kaza cadde üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazada aracın yolcu durağı önünde kaldırıma çıkmamak için manevra yapması sonucu, kaldırıma çarparak savrulması, karşı şeride geçmesi ve araca çarpması saniye saniye görüntülere yansıdı
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]