Hırsızlık suçundan aranan iki kişi yakalandı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünce hırsızların polis ekiplerine ‘zimmetlenilmesi’ yöntemi kapsamında yürütülen operasyonlarda, 6 hırsızlık suçundan aranan ve 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli ile 10 ayrı hırsızlık suçundan aranan şüpheli yakalandı. 

Son dönemlerde Sakarya’da artan birçok hırsızlık olayı sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'nın talimatı ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek adına yeni bir yöntem devreye sokularak, firari hırsızlar polis ekiplerine zimmetlenilmişti. Yaşanan birçok hırsızlık olayında suçüstü yapan Sakarya polisi konuyla ilgili kararlı mücadelesini sürdürmeye devam ederek, hırsızlıktan kesinleşmiş suçları bulunan ve aranan şahısları art arda düzenlenen operasyonlarla yakalıyor.

Bu kapsamda Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine zimmetlenen hırsızlardan; 6 tane hırsızlık suçundan aranan ve 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.M. ile 10 ayrı hırsızlık dosyasından araması olan G.S. isimli şüpheliler ikametlerine yapılan operasyonlar sonucu gözaltına alındılar.

Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şüphelilerden kesinleşmiş cezası bulunan B.M. cezaevine teslim edildi, G.S. ise adliyeye sevk edildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]