Hendek'te iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesi yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Çukurhan mevkiinde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Adapazarı yönüne giden Mesut E. yönetimindeki 54 DD ... plakalı otomobil, karşıdaki yola geçmek isteyen Zeynep A.'nın kullandığı 81 AT ... plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan iki araçtaki 8 kişi yaralandı.

Olay yerine ihbarlar üzerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücüler Mesut E. ve Zeynep A. ile araçlarda bulunan Berke Kayra E., Büşra E., Ali Tuğra E., Merve M., Şura M., Necla İ., hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrasında iki yönlü olarak geçişlere kapatılan karayolunda hurdaya dönen araçlar kaldırılınca trafik yeniden normale döndü.

Kaza sonrasında konuşan Çukurhan Mahallesi Muhtarı Taner Azun, sürekli kazaların yaşandığı köy girişine bir an önce alt geçit yapılması gerektiğini belirterek, "Burada her 3-5 günde bir kazalar meydana geliyor. Bölünmüş yol yapılmış olsa da köyümüze giriş yapılamadığından ve yolun altından araç geçişi tüneli olmadığından dolayı mağduriyet yaşıyoruz. Yetkililerin bizlerin mağduriyetini gidermesini bekliyoruz" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]