Hendek'te bir akşamda 6 ayrı bölgede yangın çıktı

Hendek’te 6 ayrı bölgede çıkan yangınlar sonucu Hendek İtfaiyesi yoğun bir mesai harcadı.

Hendek’te akşam saatlerinden itibaren 6 ayrı bölgeden gelen yangın ihbarları hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu.
Çamlıca, Karadere, Kırktepe, İkbaliye, Hamitli ve Yeşilvadi Mahallelerinden gelen ihbarlar sonrası Hendek İtfaiyesi tüm bölgelere sırasıyla müdahalelerde bulunarak yangınların daha çok büyümemesi adına yoğun mesai harcadı.

İlk olarak Çamlıca, Karadere ve Kırktepe Mahallelerinde çıkan yangınlara müdahale eden Hendek İtfaiyesi sonrasında İkbaliye ve Yeşilvadi Mahallelerinden gelen ihbarlara müdahale ederek hareketli saatler yaşadı.

Arazözler Neden 2 saate yakın geç müdahale etti.
Hendek İtfaiyesinin müdahalelerine rağmen Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan yangın Arazözlerinin yangın bölgelerine 2 saate yakın bir süre kadar geç geldikleri gelen bilgiler arasında. Arazözlerin neden bunca saat geciktiği ise dikkat çekti.

Alınan bilgilere göre tüm bölgelerdeki yangınların kontrol altına alındıkları ve söndürüldükleri bildirilirken yangın sonrası tüm bölgelerde toplamda 15 hektarlık alanın yandığı gelen bilgiler arasında.

Hendek İtfaiyesi tarafından çıkan yangınların genellikle uzak Mahallelerde meydana geldiği, yangınların Tarımsal arazi sahiplerinin anız yakmaları sonucu ortaya çıkabileceği şüphesi üzerinde duruluyor.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]