Hendekli karateci Balkan Şampiyonasında ikinci oldu

Bosna Hersek'in ev sahipliği yaptığı 17. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası'nın ikinci gününde Türkiye rüzgarı esmeye devam ediyor.

9-11 Aralık tarihleri arasında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen 17. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate takımı sporcusu Duygu Yemenici ikinci oldu.

Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan yaklaşık 863 sporcunun katıldığı şampiyonada Hendek’li Karateci Duygu Yemenici finalde Sırp rakibine yenilerek ikinci oldu.

Balkan şampiyonasında Romen, Bosna, Slovenya ve Makedon rakibini yenerek finale çıkan Duygu Yemenici finalde Sırp rakibine yenilerek Balkan Şampiyonasında ikinci oldu.

Milli Takım Teknik direktörü Nurkan Kayacık “Balkan şampiyonasında madalya alan tüm sporcularımızı kutluyorum. Sporcum Duygu Yemenici’nin Balkan şampiyonasında gösterdiği performans ile ikinci olması bizlere ayrı bir mutluluk yaşattı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Uluslararası alanda derece ve dereceleri alacağımıza inancımız tam. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]