Hendekli genç, Lösemili Çocuklar Adına Maratona Katılacak

Koç, Lösemili Çocuklar Adına Maratona Katılacak

Hendek’te genç esnaflarımızdan Burak Koç, Lösemili çocuklar (LÖSEV) adına İstanbul’da düzenlenecek olan 38. İstanbul maratonuna katılacak.

Vatandaşlarımız Lösemili çocuklara bağışta yapabilecek.

Lösemili çocuklar adına Kasım ayında İstanbul maratonuna katılacak olan Burak Koç çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hendek stadında her gün antrenman yaparak Maratona hazırlanan Burak Koç’a çevresinden de destek gelmeye başladı.

LÖSEV İÇİN KOŞACAK OLAN KOÇ’A DESTEK

MHP Hendek İlçe Başkanı ve Bizim Yapı işletme sahibi Turgut Babaoğlu, Engin Kundura işletme sahibi Engin Yapıcı ve İlçe esnaflarımızdan Cihat Pehlivan, Lösemili çocuklar (LÖSEV) adına maratona katılacak olan Burak Koç’a destek vererek böyle güzel bir örnek tutum karşısında sessiz kalamayacaklarını belirterek üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını dile getirdiler.

MARATONDA BİR HENDEK’Lİ

LÖSEV adına koşacak olan Burak Koç “Kurulduğu yıldan bu güne kanserle mücadelesinde sayısız başarılara imza atan LÖSEV, dünyada ve ülkemizde her cephede kanserle savaşmaya devam ediyor. LÖSEV’in bu büyük mücadelesinde benim de çorbada tuzum olması amacıyla İstanbul Maratonu’nda koşarken tüm kanserli hastaları kucaklayacağım ve onlar için bağış toplayacağım. Bağışlarınız için https://www.losev.org.tr/bagis/bagiskosaradim.html adresinden ismimi seçerek destekleyebilirsiniz. Az ya da çok demeden destekleyerek beni cesaretlendirin. Bu yolda Lösemili çocukların tedavisine bağışlarıyla destek verecek herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN

Vatandaşlarımız aşağıda ki lingi tıklayarak açılan sayfada Burak Koç ismini seçerek (LÖSEV) Lösemili çocukların tedavisi için yardımlarını gerçekleştirebilirler. https://www.losev.org.tr/bagis/bagiskosaradim.html
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]