Hendek Jandarma'da görev değişimi

J. Yzb. Deniz Kün, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığındaki görevine başladı.

Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Umut Âşık’ın Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığına ve ardından İl Jandarma Komutanlığına atanmasının ardından boşalan Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına J. Yzb. Deniz Kün tayin edildi.

Hendek’li Basın mensupları, göreve başlayan J. Yzb. Deniz Kün’ü makamında ziyaret ederek yeni görevlerini hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kün, Basın Mensuplarına teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığının kapılarının tüm Vatandaşlara açık olduğunu belirten Kün, bizlerin görevi Kanunlarımızın bizlere verdiği yetki ile Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnetini sağlamak. Kapımız herkese ve her Vatandaşımıza açık diye konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Basın mensuplarından Hendek ile ilgili bilgi edinen Kün, görevi devraldığı J. Yzb. Umut Âşık’ın Hendek’te güzel işler gerçekleştirdiğini dile getirerek kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz, devraldığımız bu görevi umarım layığı ile yerine getirebiliriz diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hendek Jandarma Komutanımız J. Yzb. Deniz Kün’e tekrar İlçemize hoş geldiniz diyor ve yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]