Hava yastığının içindeki cisim boğazını kesti

Önündeki otomobile çarptığı sırada açılan hava yastığının içinden fırlayan cisim, Sakaryalı işadamının boğazını kesti.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde iki lüks otomobilin karıştığı trafik kazasında, Sakaryalı işadamı Abdullah Tarakçı'nın kullandığı otomobilin açılan hava yastığı işadamının boğazını kesti. Hava yastığının içinden kaza anında 13 santimetrelik parça fırladığı ve Tarakçı'nın boğazını kestiği kaydedildi. Ağır yaralanan işadamının kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Olay geçtiğimiz hafta İzmir'in Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Sakarya'da bir inşaat firmasının sahibi olan işadamı Abdullah Tarakçı, lüks otomobiliyle seyir halindeyken öndeki bir başka otomobilin aniden durması sonucu kaza yaptı. Kazanın ardından Tarakçı'nın otomobilindeki hava yastıkları açıldı. Devreye giren hava yastığının içinden çıkan 13 santimetrelik bir cisim talihsiz adamın çenesinin sol tarafından girerek dişlerini, dilini, nefes borusunu ve şah damarının yanındaki damarları parçaladı.

HASTANEYE KALDIRILDI


Kazaya karışan diğer otomobil sürücüsü aracından indiğinde Tarakçı'nın kanlar içinde kaldığını görerek durumu 112 ekiplerine bildirdi. 112 ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Tarakçı'yı ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede ameliyata alınan ve ilk esnada hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Tarakçı'nın hayati tehlikeyi atlattığı, sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]