Halk iftarı Karadere'de yapıldı

Adapazarı Belediyesi geleneksel Ramazan ayı halk iftarları programı, Karadere Mahallesi’nde verilen iftarla devam etti.

Karadere Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Başkan Yardımcıları, AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftara katılan tüm masaları tek tek ziyaret eden Başkan Dişli, “Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da, vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı Müslüman toplumlar için büyük bir fırsattır. Bu manevi huzurun, manevi lezzetin tadı o kadar farklı ki; dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir atmosferi göremezsiniz. Birbirlerini tanımayan binlerce insan bu mübarek ayın vesilesi ile paylaşmayı öğreniyor. Yine birbirlerini tanımayan binlerce aile aynı sofra etrafında bir araya gelerek tanışıyor ve kaynaşıyor, en önemlisi de bütün bu güzellikleri gelecek nesillerine aktarıyor. Rabbim inşallah bu mübarek Ramazan ayın hakkını, hakikatini layığıyla yerine getirmeyi hepimize nasip eder.” diye konuştu.

İftar yemeğine katılan davetliler, Diyanet Sen Şube Başkanı Ali Güzeldal’ın okuduğu Kuranı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından oruçlarını açtı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]