Hakan Şükür'den Gülen'e milyon dolarlar gitmiş!

Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem'in, iş adamı Hazim Sesli ile ortak iş yaptığı ve himmet toplama adı altında Fethullah Gülen'e 500 milyon dolar gönderdiği ortaya çıktı.

Genel Kurul kararıyla oy çokluğuyla üyelikten atılan iş adamı Hazim Sesli (Bürokrasi İmamı Baş Yardımcısı) ile, yönetimin ihraç ettiği Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ortak iş yaptıkları ortaya çıktı.

FETÖ'nün Uşak'taki yapılanmasında rol oynadığı belirtilen Hazim Sesli ve Hakan Şükür'ün defalarca buluşup arazi tahsisi görüşmeleri yaptıkları Uşak 2. Ağır Mahkemesi'nde görülen dava dosyasında yer alıyor.

24'ü tutuklu 111 sanıklı davada bazı tanıklar Hazim Sesli ve Hakan Şükür'ün sık sık Uşak'ta bir araya geldiğini ifade ettiler. Uşak'ta devam eden davanın iddianamesinde Hazim Sesli ve Hakan Şükür'ün himmet toplama adı altında defalarca buluştuğu kaydediliyor.

Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Tunus, Fas, Ürdün ve Almanya gibi ülkelerdeki bankaların aracılığıyla ABD'deki 1 numaralı hain Fethullah Gülen'e 500 milyon dolar gönderildiği de belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]