Güvercin sevdalıları bu festivalde buluşacak

Sakarya Güvercin Sevdalıları Derneği'nin katkılarıyla Sakarya Festivali tertip komitesinin ikincisini gerçekleştireceği Tepeli Kostüm Güvercinleri Festivali 29 Nisan Pazar günü yapılacak.

Sakarya Güvercin Sevdalıları derneği öncülüğünde, 29 Nisan 2018 tarihinde Nehir Düğün Salonu’nda ikincisi yapılacak olan Tepeli Kostüm Güvercinleri Festivali  sabah 8 de başlayıp 18.00'da sona erecek. 12-13 yıldan bu yana yapılmakta olan festivale Türkiye'nin birçok ilinden ciddi sayıda katılım olması bekleniyor.

Tamamen Güvercinseverlerin destek, katkı ve sponsorluğunda gerçekleştirilen Festival Güvercinlerinin 15 ayrı kategoride, kendi ırklarının taşıdıkları özelliklere göre puanlanacağı bir yarışma olacak. Güvercinler Erkekler ve Dişiler ayrı ayrı olmak üzere puanlanacaklar. Her Kategoride 1,2 ve 3. Seçilen güvercinlere kupa verilecek. 500’ ün üzerinde güvercinin yarışacağı en az 1000 kadar da güvercinin sergileneceği Festivalimizde, puanlamaları Türkiye’nin farklı İllerinden gelen, 15 kişilik Hakem Heyeti yapacak. 

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]