Gürgen'den kentsel dönüşüm çalışmalarına övgü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Erenler Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını inceledi.

Gürgen, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Erenler'de süren kentsel dönüşüm alanının geldiği noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterilen özveriden dolayı belediyeye teşekkür etti.

Erenler Belediyesi'nin yürüttüğü projenin önemine değinen Gürgen, projenin Türkiye'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan konutların ne tarz konutlar olduğunun, belediyenin nasıl çalıştığının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının nasıl bir iş yaptığının göstergesi olduğunu vurguladı.

Gürgen, bu projenin kendilerini duygulandırdığını belirterek, "Özellikle Belediye Başkanımızın emeklerini yadsıyamayız. Bu konuda çok önemli bir adım atarak, bir anlamda bakanlığımızın elini rahatlatmış, projenin hızla gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. İnşallah yakın zamanda yeni Erenler Projesi'ne de kavuşacağız. Anahtar teslimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah vatandaşlarımız burada huzur ve güven içerisinde yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Cavit Öztürk de kendilerine, ekiplerine ve katkılarını esirgemeyen Gürgen'e güvenerek bu yola çıktıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Gördüğünüz gibi 8,5 ayda 12 blok 280 daire bitme noktasına geldi. Ocak sonunda da tamamının tapu ve anahtarlarını hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmiş olacağız. 2. etapla ilgili bin 71 konut projesinde çalışmalarımız başladı, aralıkta ihalesine çıkmış olacağız. Roman kardeşlerimizle ilgili projenin yine ihale noktasındayız. Dolayısıyla bu yıl 2-3 ihale daha yapmış olacağız. Vatandaşımıza 'bu iş olacak' diye söz vermiştik. Zaman zaman proveke edenlere, 'yapamaz' diyenlere göstergemiz, belgemiz burada. Yaklaşık 4 bin konut ve iş yeri bu dönem sonunda inşallah bitmiş olacak."

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]