Günün gazete başlıkları

2 Nisan Salı günü bazı yerel gazetelerde şu başlıklar kullanılmıştır.

Adapostası: "Yeni Adliye Acil İhtiyaç"

Baro, adliye binasının yetersizliğinden şikayetçi. Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Adliyesi\'nin fiziki olarak yetersiz kaldığını ifade ederek, "Duruşma salonunda mağdurla hükümlü arasında çok az bir mesafe var. Çok şükür şu zamana kadar ciddi bir olay çıkmadı" dedi.

Sakarya Halk: "Konutlar Yükseliyor"

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğince Korucuk\'ta orta hasarlı bina sahiplerine yönelik yapılmaya başlanan 466 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

Yeni Sakarya: "Bize Acilen Adliye Lazım"

Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu "Mevcut adliye binası ihtiyaca cevap vermiyor. 40 dönüm arazi üzerine kurulacak bir adliye binasına acil ihtiyaç var" dedi.

Sakarya Yenihaber: "14 Yıllık Ayıp"

17 Ağustos 1999 depreminin ardından okul ihtiyacını karşılamak amacıyla geçici olarak yapılan prefabrik okul binaları kalıcı oldu. Kullanım ömrü dolan prefabrik okulların yerine kalıcı bir okul şart.

Sakarya Yenigün: "Yok Artık!"

TOYOTA işçisi kıymete binince, sendikalar reklama başladı. TOYOTA Otomobil Fabrikası\'nda çalışan işçileri üye yapmak üzere harekete geçen iki sendika arasında arasında mücadele sürerken, Hak-İş\'e bağlı Çelik-İş Sendikası\'nın işçiyi etkilemek için bilboardlara verdiği tanıtım reklamı, \'yok artık\' dedirtti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]