Günün gazete başlıkları

1 Nisan Pazartesi günü bazı yerel gazetelerde şu başlıklar kullanılmıştır.

Yeni Sakarya: "Sayaç Kazığına TBMM Dur Dedi"

SEDAŞ, sayaç değişim işlemlerinde fatura sayaç bedeli ve sökme - takma bedeli olarak herhangi bir ücretin yansımayacağını bildirdi. Sayaçları değiştirilen vatandaş, "Ödediğimiz paralar geri ödenecek mi, ilimizde değiştirilmeyen kaç sayaç var?" diye soruyor.

Sakarya Halk: ""Emsallerle Oynayan Belediyeler Var"

Yerel Yönetimler Sempozyumunda konuşan Başbakan Erdoğan, "Şu anda çeşitli plan notları ve emsaller ile oynayanlar var. Asla bunlarla oynama noktasına girmeyin. Bu millet sizi affetmez" dedi.

Adapostası: "Muhalefete Bombardıman"

AK Parti İl Danışma Meclisi\'nde İl Başkanı Recep Uncuoğlu MHP ve CHP\'yi sert bir dille eleştirirken; Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu\'nun gündeminde ise Ecevit Keleş ve rant söylemi vardı. Milletvekili Yavuz ise seçim hedefini yüzde 70 olarak açıkladı.

Bizim Sakarya: "Toçoğlu: Sakarya\'nın Geleceğini Önemsiyoruz"

SASKi ve Türkiye Belediyeler Birliği\'nin hazırladığı ve Sapanca\'da yapılan \'Yenilenebilir Enerji ve Belediye Uygulamaları Bilgi Paylaşımı Toplantısı\'nda konuşan Başkan Toçoğlu, "Tüm çabamız, tüm çalışmalarımız bu şehir için. Biz Sakarya\'nın geleceğini çok önemsiyoruz" dedi.

Sakarya Yenihaber: "Kim Takar Mahkemeyi"

Bir zamanlar yerleşim planıyla herkesin özendiği Kırkpınar\'da artık imar hukuksuzlukları bitmiyor. Son olarak hukuksuz inşa edildiği öne sürülen bir bina Kırkpınarlılar\'ı isyan ettirdi.

Yenigün: "Hedef; Yüzde 70!"

AK Parti İl Danışma Meclisi\'nde hizmetler dile gelirken, her olayı rant diye eleştiren muhalefete de tepki konulup eleştiriler sıralandı. Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, seçimdeki hedeflerin yüzde 70 olduğunu açıkladı

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]