Görev değişikliğinin sebebi: Motivasyon

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, geçtiğimiz günlerde görev yerleri değiştirilen başkan yardımcıları haberleri üzerine açıklama yaptı. İspiroğlu, ‘Yapılan değişiklik başarısızlık değil, motivasyonu arttırmak içindir” dedi.

'Motivasyon Amaçlı'

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Ağun ve Hilmi Ertaban’ın geçen hafta yapılan  görev yeri değişiklikleri ile ilgili açıklama yaptı.  İspiroğlu yaptığı açıklamada, “İlçemizin seçilmiş yöneticileri olarak hangi alanda olursa olsun o kurumu bir bütün olarak görebilmeli, tek vücut olarak çalışmalı, bu hizmetlerin bir ekip işi olduğunu ve hizmet edeceğimiz kuruma büyük katkılar sağlamamız gerektiğini unutmamalıyız. Rotasyonu başarısızlık değil, motivasyonu arttırmak adında bir başlık olarak düşünmeliyiz. Bu bağlamda Belediyemizdeki Başkan Yardımcılığı Makamında bir takım rotasyon işlemi gerçekleştirdik” dedi.

Ayrım Yok

Başkan İspiroğlu, yapılan değişikliklerin ilçe için hayırlı olmasını dileyerek; “Açık sözlülükle şunu ifade etmeliyim ki; bir daire müdürü, şefi yada yöneticisi, hiçbiri birbirinden üstün yada vazgeçilmez değildir. Yerel yönetimler gibi bir kurumda çalışılıyorsa tüm personellerimiz farklı servislerdeki görevlerin üstesinden başarılı bir şekilde geleceği düşüncesi içerisindeyiz. Yaptığımız işlemin, Belediyemiz adına hayırlı olacağını, ilçemizdeki insanlara hizmet bağlamında daha büyük katkı sağlayacağını ve verimi arttıracağına sonuna kadar inanıyorum” dedi. İspiroğlu, Rotasyon kriterleri olarak herhangi bir ayrımı gözetmediklerinin altını çizerek; “Yöneticilerimizi aktif-pasif, başarılı-başarısız diye bir ayrım yapmadan rotasyona tabi tuttuk" diyerek açıklamasını tamamladı.

Sakarya Yenihaber

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]