Golden City Awards yarışmasında Sakarya'dan 3 aday

Golden City Awards 2017 yarışmasında  Sakarya'dan 3 aday yer aldı

Genel amacı, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlayarak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel , ulusal ve uluslar arası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırmak,toplum nezdinde şehircilik alanında farkındalık yaratmak olan Golden City Awards yarışması'nda bu yıl Sakarya'dan 3 aday yer alıyor

Altın Kentler Platformu tarafından şehirciliğin gelişmesi amacıyla organize edilen  yarışmada birçok kategoride başarılı bulunan projelere ödül verilecek, yarışmanın en büyük ödülü olan altın bayrak, jüri ve halk oylaması ile belirlenerek altın kent olarak ilan edilecek ve Altın Kent Bayrağı törenle şehrin yöneticisine teslim edilecek.

Sakarya'dan 3 aday yer alıyor

Yarışmada 2017 yılı en başarılı kent yöneticisi adayları arasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yer alırken, 2017 Altın Kenti ve Altın Bayrak Ödülü ilçe belediyesi adayları arasında 'Sapanca İlçesi yer alıyor. Serdivan ilçesi ise yarışmada iki kategoride ödüle aday. Yılın en başarılı kent yöneticisi (İlçe Belediye Başkanları) arasında Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar aday. Yılın en başarılı ilçe belediyesi kategorisinde ise Serdivan Belediyesi yarışıyor.

Oy kullanmak için tıklayın

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]