Gökçek: ABD ve İsrail'in deneyi Gölcük depremini tetikledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında flaş bir iddia ortaya attı.Gökçek, Gölcük depreminin ABD ve İsrail çalışması sonucu tetiklenmiş olabileceğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,'' Gölcük'teki olay şu. ABD'de bir fay hattı var, bu fay hattı tıpkı Türkiye'dekine benziyor. İsrail ile ABD bu fay hattında bu denemeyi yapmak istiyorlar. O kadar birbirine benziyor ki, San Antonio'daki fay hattını tetikleyip deney yapmak istiyorlar. Gölcük'teki de aynı olunca hafif hafif deneyecekler, güya gazı alacaklar. Ama teknik olarak beceremedikleri için o tetikleme büyük depremi meydana getiriyor'' dedi.

Gökçek Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında şunları söyledi:


"ABD VE İSRAİL'İN DENEYİ GÖLCÜK DEPREMİNİ TETİKLEDİ"

"İnanarak bunu söylüyorum. İstanbul'da olabilecek bir deprem, özellikle belli bir takım ülkelerin yapmış olduğu çalışmalar var. Deprem makinaları var, Tesla diyorlar. Fay hattında biriken enerjinin tetiklenmesi. Bir gaz birikmesi var, olabilir. Ama var olsa dahi bunun tetiklenmesi söz konusu. Bunun en güzel örneği Gölcük depremi. Gölcük'teki olay şu. ABD'de bir fay hattı var, bu fay hattı tıpkı Türkiye'dekine benziyor. İsrail ile ABD bu fay hattında bu denemeyi yapmak istiyorlar. O kadar birbirine benziyor ki, San Antonio'daki fay hattını tetikleyip deney yapmak istiyorlar. Gölcük'teki de aynı olunca hafif hafif deneyecekler, güya gazı alacaklar. Ama teknik olarak beceremedikleri için o tetikleme büyük depremi meydana getiriyor. İstanbul'da da deprem olursa delili bu toptur. Böyle bir top çıktığı anda kendiliğinden olduğunu iddia edemezsiniz. Türkiye, darbe girişimini atlattı. Türkiye artık darbe ile yok edilemez. Yeni metodları var."

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]