Geyve'de tüfekli iki kişi aranıyor iddiası

Geyve İlçesi Saraçlı Mahallesi bölgesinde 2 kişinin uzun namlulu silahla görüldü iddiası üzerine hareketli saatler yaşanıyor.

Uzun Namlulu Silahlı

İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri kendilerine gelen ihbar üzerine ellerinde uzun namlulu keleşler ile dolaşan ve Saraçlı Köyü üst bölgesine doğru kaçtığı belirlenen biri bayan iki kişiyi aramaya devam ediyor.

Cuma Vakti

Alınan bilgilere göre bugün Cuma Vakti Geyve Saraçlı Köyü cıvarında uzun namlulu silahlarla dolaşanlar var iddiası üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Saraçlı köyüne baskın düzenledi.Koru Boğazından indikleri iddia edilen şahısların köylüden ekmek ve yardım istedikleri ifade edildi.

Yüzü Poşulu, Siyah Giyimli

Silahlı kişilerin yardım istedikleri Saraçlı mahallesinden kadının anlatımına göre: ” Çalınan kapıyı açtığında karşısında bir uzun boylu ve uzun saçlı ve biri de yüzünü poşu ile kapatan siyah giyimli iki kişiyi görür. Ne istediklerini sorduğunda kadından ekmek ve yardımcı olmasını isterler. Kadın eşinin camide olduğunu ve yardımcı olamayacağını söyler. Uzun boylu olan yeleğinin önünü açar kadın bu sırada yeleğinin altında sıra sıra mermi olduğunu görür. Ellerinde de uzun namlulu askerlerin kullandığı silahlardan olduğunu ifade eder.”

Sıcak Takip

İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik seviyesini arttırarak bölgeyi çember altına alıp arama çalışmalarını sürdürüğü öğrenildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]