Geyve, Ülke TV'de tanıtılacak

Geyve İlçesinin güzellikleri, Ülke TV de yayınlanacak bir programda tanıtılacak.

ÜLKE TV tarafından hazırlanan bir tanıtım programında, Geyve İlçesinin kültürel ve tarımsal zenginliklerinin tanıtılması amacıyla çekimler yapıldı.

ÜLKE TV de; organizatörlüğünü Kemal Aydoğdu’nun, yapımcılığını Şermin Duran’ın, sunuculuğunu Harun Şen’in yaptığı tanıyalım programında Geyve İlçesinin tanıtılması için Yukarı Bağlarbaşı Mahallesinde çekimler yapıldı. Dernek Başkanı Mükremin Savaş ve dernek üyeleri, mahalle sakinleri Yukarı Bağlarbaşı’na ait yöresel yemekler-tatlar hazırlayıp programda tanıttı. Mahalle içinde farklı mekanlarda çekimler yapıldı.

Ziyaret edilen bir ayva bahçesinde Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı Namık Cihan, İlçe tarımında ayva meyvesinin yeri konulu bilgilendirmelerde bulundu.

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Yöre Oyunları Ekibi, İlçe Parkında konuk TV ekibine yöre oyunlarından oluşan bir gösteri yaptı. Ülke TV izledikleri ekibe olan hayranlıklarını belirterek başarılar diledi.

Hazırlanan tanıtım programına ve sunumlara, İlçe HEM Müdürü Mustafa Doğan ve HEM Usta Öğreticileri de destek verdi.

Ülke TV tarafından yapılan Geyve ilçesinin kültürü ve yöresel yaşantısının çekildiği program 01 Ekim 2016 Cumartesi akşamı 19:00 – 19:45 arası yayınlanacak.

Kaynak: Geyvemedya

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]