Geyve Jandarması 8 aydır o aracı arıyor

8 Nisan 2016 günü 15.00 -15.30 civarında Geyve Karaçam Mahallesi mevkiinde Adapazarı istikameti yan yolunda bulunan akaryakıt istasyonundan çıktığı, renginin sarı veya beyaz olduğu iddia edilen doblo tarzında ticari bir araç ile 2 yaşındaki Z.Ç.'yi ezerek üstünden geçti.

Ayak bileği ile diz kapağı arası ve diz kapağı ile kalça kemiği arası iki yerden kırığı oluşan Z.Ç.'nin çarpmanın etkisi ile yere düştüğü ve kafatasının da çatladığı öğrenildi.

Meçhul aracın sürücüsü çarptıktan sonra araçtan inerek Z.Ç.'yi sürükleyerek yolun kenarına bırakıp, orada ağlayan erkek çocuğuna eliyle sus işareti yaptıktan sonra kaçtığı iddia edildi.

Daha sonra çevreden olay yerine gelenler Z.Ç.'yi Adapazarı Toyota Hastanesi’ne ambulansla gönderdi. Ağır yaralanan Z.Ç. hemen ameliyata alındı. Ameliyat eden doktorun hiç ümit veremediği bu kız çocuğunu Allah anasına- babasına bağışladı.
Ameliyat iyi geçen Z.Ç.'nin kırıkları alçıya alındı 10 gün kadar hastanede yattıktan sonra taburcu edilerek evine gönderildi. Kazanın şokunu kısa sürede atan Z.Ç.'nin tedavisi anne ve babasının kontrolünde devam ediyor.

Kaza sonrası soruşturma başlatan Jandarma araç ve sürücüsü ile ilgili hiç bir ize rastlayamadı. Kimse olaya şahitlik edemiyor. Gören yok. Olay yerindeki kendisine sus denilen çocuk hariç.

Her nedense kazayı aydınlatacak, olay yakınındaki akaryakıt istasyonunda bulunan kameraların kazanın olduğu gün rüzgardan aksi istikamete döndüğü ifade ediliyor.

Aile, kazaya neden olan faillerin belli olduğunu, fakat gizlendiği intibasına kapılıyor. Olay sonrası küçük kızın ailesine kimse "Kazayı biz yaptık geçmiş olsun veya istemezdik ama oldu özür dileriz" diyen yok. Tabii olarak ailenin çektikleri, bozulan psikolojileri cabası.

Z.Ç.'nin ailesi “Biz bunu hak edecek ne yaptık kime ne kötülük yaptık kendi halinde insanlarız kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız neden böyle oldu bilmiyoruz. Rabbim evladımızı bize bağışladı, şükürler olsun.

Kolluk kuvvetlerinden, başka ailelerin de böyle acılar yaşamaması için çocuğumuza çarpan kişinin bir an önce bulmasını istiyoruz. Allah hiç kimseye böyle kaza ve bela göstermesin" dedi

Kaynak: Geyve.com

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]