Geyve cinayetinde o şüpheli gözaltında

Geyve'de kavgayı ayırmaya çalışırken öldürülen Mehmet Kaya cinayetiyle ilgili olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor. Gözaltına alınanlar arasında bir cinayet şüphelisi de bulunuyor.

İlçe merkezindeki kapalı pazar yerinde bir oto galerisinin önünde önceki gece iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet Kaya (36) bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından polisin, başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karışan iki gruptan 7 kişiyi gözaltına aldığı ileri sürülüyor.

Şüphelilerin Geyve ve Pamukova'da tutuldukları belirtiliyor. Gözaltına alınanlar arasında cinayet şüphelisinin de bulunduğu iddia ediliyor.
 
Geyve'de kavgayı ayırmaya çalışırken öldürülen Mehmet Kaya cinayetiyle ilgili olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliler öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor. Adliyede binası çevresinde ve içinde tedbir alan çevik kuvvet kuş uçurtmuyor.

İlçe merkezindeki kapalı pazar yerinde bir oto galerisinin önünde 3 gün önce iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet Kaya (36) bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından polis, başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına almıştı. Geyve ve Pamukova'daki polis merkezlerinde güvenlik nedeniyle ayrı ayrı tutulan şüpheliler bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin de aralarında bulunduğu öne sürülen zanlıların savcılık sorguları devam ediyor. Adliye binasında şüphelileriin getirildiği adliyenin de hükümet konağı çevresinde çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Gelişmeler takip ediliyor.


'Meclis üyesinin yeğeni öldürüldü' haberi için tıklayınız

Geyve'de kavgayı ayırmaya çalışırken öldürülen Mehmet Kaya cinayetiyle ilgili olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 2 kişi tutuklandı 2 kişi serbest kaldı.

Geyve ve Pamukova'daki polis merkezlerinde güvenlik nedeniyle ayrı ayrı tutulan şüpheliler dün adliyeye sevk edilmişti. Gece saatlerine kadar süren ifade işlemlerinin ardında şüphelilerden H.V. ve R.G. isimli şahıslar tutuklandı. 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Tutuklanan şahıslar geniş güvenlik önlemlerinin ardından Ferizli L Tipi Ceza Evi'ne sevk edildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]