Geyve Belediye Başkanı, bakana projeleri anlattı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya , Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldiği 23. Ak Parti İstişare Ve Değerlendirme Toplantısında, Geyve’de yapılması düşünülen projeler hakkında konuştu.

23. Ak Parti İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Afyon’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar, Milletvekilleri ve tüm belediye başkanlarının katıldığı istişare toplantılarında gündem FETÖ ve Başkanlık sistemi konuları oldu.

5 gün süren istişarelerde toplantı araları ve sonlarını iyi değerlendiren belediye başkanları  milletvekilleri ve bakanlara ilçelerin durumlarını aktardılar. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Genel başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile yemekte bir araya geldi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, boşlukları değerlendirerek projelerini bakana sundu. Sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştığı mesajında 'Afyon’da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yapacağımız projeler hakkında görüştük' ifadelerini yazdı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]